In de media

In de media

Het Participatiefonds Duurzame Economie Noord-Holland financiert duurzame en innovatieve bedrijvigheid in Noord-Holland. Vaak komen deze bedrijven – al dan niet naar aanleiding van financiering door PDENH – in de media. Een overzicht van publicaties in de pers:

Ledmagazine: PDENH en DOEN investeren in Volgroen

Het Participatiefonds Duurzame Economie Noord-Holland (PDENH) en DOEN Participaties investeren in Volgroen. Dit bedrijf biedt een leaseconcept voor onder andere led-verlichting en zonne-energie.
Lees verder op Ledmagazine.nl

Sprout: Kledingplatform The Next Closet dankzij 1 miljoen euro groeigeld naar Vlaanderen

The Next Closet krijgt een investering van meer dan 1 miljoen euro. Het duurzame kledingplatform lanceert hierdoor vandaag in Vlaanderen een eigen website. ‘We willen heel hard groeien.’
Lees verder op Sprout.nl

Volkskrant: Waar blijft het Nederlandse zonnepaneel?

Het ene na het andere zonnepark verrijst op Nederlandse bodem, maar zonnepanelen van eigen makelij kom je er niet tegen. Er valt simpelweg niet te concurreren met de spotgoedkope panelen uit Azië. Toch blijft een aantal bedrijven het dapper proberen.
Lees verder op VK.nl

Solar Magazine: Triple Solar krijgt investering van PDENH en DOEN Participaties

Triple Solar heeft 2 nieuwe investeerders aan zich weten te binden: DOEN Participaties en PDENH. Triple Solar gaat het geld gebruiken om zijn warmtepomppaneel met zonnecellen verder te commercialiseren.
Lees verder op Solarmagazine.nl

Energeia: Noord-Holland investeert in zonnepanelenfabriek Energyra

Noord-Holland investeert enkele miljoenen in de nieuwe zonnepanelenfabriek Energyra in Zaandam, waarvan de bouw 1 maart is begonnen. Volgend jaar moet de fabriek 350.000 zonnepanelen per jaar gaan produceren en zo'n vijftig man werk bieden.
Lees verder op Energeia.nl

Link Magazine: Tocardo start door met nieuwe investeerders

Tocardo, specialist in getijdestroomtechnologie, maakt een doorstart. Deze doorstart komt mede tot stand dankzij een investering van het Participatiefonds Duurzame Economie Noord-Holland (PDENH), dat als lead-investeerder betrokken is bij de doorstart. Naast PDENH wordt er geïnvesteerd door enkele particuliere investeerders. Sinds zaterdag 17 februari 2018 is de doorstart officieel een feit.
Lees verder op Linkmagazine.nl

Wilt u met uw bedrijf of project een aanvraag doen bij het fonds? Die kunt u hier indienen.