Financieringen

Het Participatiefonds Duurzame Economie Noord-Holland is altijd op zoek naar nieuwe financieringen. Deze financieringen heeft het fonds inmiddels gerealiseerd:

Fairphone

Fairphone maakt eerlijke telefoons op basis van een modulair en duurzaam concept.
Meer informatie

Volgroen

Volgroen biedt bedrijven een eenvoudige en betaalbare manier om snel te verduurzamen. Hiervoor biedt het MKB-bedrijven een slim leasconcept.
Meer informatie

The Next Closet

The Next Closet richt zich op het verduurzamen van het Nederlandse modelandschap. Dit doet het door tweedehands designer items een tweede leven te geven.
Meer informatie

Triple Solar

Triple Solar biedt een zuinig, efficiënt en geluidloos systeem en heeft wereldwijd het patent op het warmtepomppaneel. Een warmtepomppaneel combineert een zonnepaneel (elektra) met een thermisch systeem waardoor het systeem dag en nacht, zomer en winter warm water voor verwarming en tapwater levert.
Meer informatie

De 7 Deugden

Brouwerij De 7 Deugden werkt vanuit een duidelijke maatschappelijke missie. Dat komt onder meer tot uiting in het bieden van werk aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Naast deze sociale invulling, heeft de brouwerij ook uitgesproken duurzaamheidsambities.
Meer informatie

Energyra

Zonnepanelenfabrikant Energyra produceert hoogrenderende en duurzaam geproduceerde zonnepanelen. Energyra is gevestigd in Castricum en bouwt een nieuwe productielocatie in Zaandam.
Meer informatie

Tocardo

Tocardo is specialist in getijdenstroomtechnologie. Getijdenstroom is een nog relatief nieuwe vorm van duurzame energieopwekking met een enorme potentie.
Meer informatie

ChainCraft

ChainCraft ontwikkelt technologieën waarmee duurzame biobased chemicals geproduceerd kunnen worden die concurreren met de op de reguliere landbouw en chemie gebaseerde alternatieven.
Meer informatie

De Groene Aggregaat

De Groene Aggregaat maakt zich sterk voor een duurzamere Noord-Hollandse bouwsector. Door de inzet van groene aggregaten ligt een brandstofbesparing van 60% tot 95%, een flinke kostenreductie en een jaarlijkse CO2-afname van 1.145 ton in het verschiet.
Meer informatie

Wocozon

Wocozon installeert in Noord-Holland 9.000 zonnepanelen op 1.000 sociale huurwoningen. Hiermee wordt jaarlijks ruim twee miljoen kWh elektriciteit opgewekt en zo'n 820.000 kg CO2 bespaard. Voor huurders betekent het structureel lagere woonlasten.
Meer informatie

B4Energy

Met B4Energy wil slaspecialist B-Four Agro elk jaar twee miljoen Nm3 groen gas produceren voor 1.400 Noord-Hollandse huishoudens. Daarvoor bouwt het bedrijf uit Warmenhuizen een biovergistingsinstallatie op eigen terrein.
Meer informatie

Sun Invest Noord-Holland

Sun Invest is een initiatief van zonne-energieontwikkelaar Ecorus. Het bedrijf wil een significante bijdrage leveren aan de opwekking van Noord-Hollandse zonne-energie. Hoe? Door publieke en private partijen te financieren, zodat zij zonnepanelen kunnen aanschaffen.
Meer informatie

RGS Development

Als ontwikkelaar en producent van innovatieve thermo-elektrische modules is RGS Development een van de eerste partijen die restwarmte van hoge temperaturen (700-1200°C) efficiënt en economisch rendabel kan omzetten in elektriciteit.
Meer informatie

Wilt u met uw bedrijf of project een aanvraag doen bij het fonds? Die kunt u hier indienen.