Investeringscomité

Investeringscomité

Ruud Nijs

Voorzitter

Ruud Nijs beoordeelt vanuit zijn rol als voorzitter van het investeringscomité investeringsvoorstellen voor het fonds. Ruud is bedrijfseconoom en werkte vele jaren bij ABN AMRO en de Rabobank. Momenteel is hij partner van TheRockGroup, een organisatie die duurzaamheid binnen bedrijven en instellingen stroomlijnt en die financiering aantrekt voor innovatieve bedrijven.

Bart Budding

Lid

Bart Budding is als lid van het investeringscomité medeverantwoordelijk voor het toetsen van de investeringsvoorstellen. Hij is medeoprichter en -eigenaar van Rebel Energy. Als financieel adviseur werkt hij veelal op projecten waar overheden en private partijen elkaar treffen. Zijn specialisatie is de ontwikkeling van businesscases, projectfinanciering en strategisch advies.

Quirine Langeveld

Lid

Quirine Langeveld is als lid van het investeringscomité medeverantwoordelijk voor het toetsen van de investeringsvoorstellen. Zij werkte onder meer bij financiële instellingen als ABN AMRO, BNP Paribas en Triodos Bank. Haar expertise ligt bij bedrijfsovernames, projectfinanciering, ondernemingsfinanciering en investment management, met een accent op duurzaamheid.