Mensen achter het fonds

Mensen achter het fonds

Bart Blokhuis

Directeur

Bart Blokhuis (KplusV) is als directeur eindverantwoordelijk voor het fonds. Hij vertegenwoordigt het fonds in de markt en rapporteert aan het investeringscomité en de aandeelhouders. Bij KplusV zet hij zich in voor projecten waarin de combinatie van strategie, technologie, innovatie, financiering en organisatie samenkomt.

Laura Rooseboom

Fondsmanager

Laura Rooseboom (StartGreen Capital) is medeverantwoordelijk voor het fonds. Zij is medeoprichter en managing partner van StartGreen Capital en daarvóór managing partner bij DOEN Participaties, het venturefonds van Stichting DOEN van de Postcodeloterij. In deze functie was zij een van de eerste investeerders in duurzame bedrijven in Nederland.

Jeroen van Doornik

Investment manager

Jeroen van Doornik (StartGreen Capital) is medeverantwoordelijk voor het operationeel management en de coördinatie van het fonds, alsook voor de acquisitie, monitoring en sturing van de deelnemingen. Eerder werkte hij als strategy consultant en investment manager in de cleantech-industrie.

Robert Breugelmans

Senior investment associate

Robert Breugelmans (StartGreen Capital) is verantwoordelijk voor de acquisitie, structurering en executie van nieuwe transacties van het fonds. Daarvóór vervulde hij verschillende rollen bij ING Wholesale Banking. Zo organiseerde hij leveraged buyout-financieringen voor private equity-cliënten.

Dwayne van der Klugt

Investment associate

Dwayne van der Klugt (KplusV) is medeverantwoordelijk voor de acquisitie, monitoring en sturing van de deelnemingen. Eerder maakte hij ondernemers ‘investment ready’ voor diverse ondernemersnetwerken.

Anthony Viellevoije

Investment associate

Anthony Viellevoije (StartGreen Capital) is medeverantwoordelijk voor de acquisitie, monitoring en sturing van de deelnemingen. Vóór zijn overstap naar StartGreen Capital werkte hij bij ING Corporate Finance, met fusies en overnames in offshore energy en Technologie, Media en Telecommunicatie als belangrijkste aandachtsgebieden.

Menno Rijnsburger

Investment analist

Menno Rijnsburger (StartGreen Capital) is medeverantwoordelijk voor de acquisitie, beoordeling en executie van nieuwe investeringsmogelijkheden en voor de monitoring van de huidige participaties van PDENH. Menno is afgestudeerd aan de TU Delft en voor zijn start bij StartGreen Capital en PDENH heeft Menno ervaring opgedaan bij Accenture Strategy en bij een startup in duurzame energie in Kenia.

Michiel Strijland

Investment analist

Michiel Strijland (KplusV) werkt mee aan de acquisitie, monitoring en sturing van de deelnemingen. Eerder zette hij zich in voor ondernemers- en investeringsnetwerken.

Wilma van Luenen

Secretariaat

Wilma van Luenen (StartGreen Capital) verzorgt de financiële administratie van het fonds en is medeverantwoordelijk voor de backoffice. Zij is sinds het begin van StartGreen Capital werkzaam als manager Support.

Babette Peppelenbosch

Secretariaat

Babette Peppelenbosch (KplusV) is secretaresse van fondsdirecteur Bart Blokhuis en medeverantwoordelijk voor de backoffice. Vanuit KplusV werkte zij onder meer als projectsecretaresse voor het Ontwikkelingsfonds Duurzame Energie Noord-Holland.