Mensen achter het fonds

Mensen achter het fonds

Bart Blokhuis

Directeur

Bart Blokhuis (KplusV) is als directeur eindverantwoordelijk voor het fonds. Hij vertegenwoordigt het fonds in de markt en rapporteert aan het investeringscomité en de aandeelhouders. Bij KplusV zet hij zich in voor projecten waarin de combinatie van strategie, technologie, innovatie, financiering en organisatie samenkomt.

Laura Rooseboom

Fondsmanager

Laura Rooseboom (StartGreen Capital) is medeverantwoordelijk voor het fonds. Zij is medeoprichter en managing partner van StartGreen Capital en daarvóór managing partner bij DOEN Participaties, het venturefonds van Stichting DOEN van de Postcodeloterij. In deze functie was zij een van de eerste investeerders in duurzame bedrijven in Nederland.

Anthony Viellevoije

Investment manager

Anthony Viellevoije (StartGreen Capital) is medeverantwoordelijk voor de acquisitie, monitoring en sturing van de deelnemingen. Vóór zijn overstap naar StartGreen Capital werkte hij bij ING Corporate Finance, met fusies en overnames in offshore energy en Technologie, Media en Telecommunicatie als belangrijkste aandachtsgebieden.

Dwayne van der Klugt

Investment associate

Dwayne van der Klugt (KplusV) is medeverantwoordelijk voor de acquisitie, monitoring en sturing van de deelnemingen. Eerder maakte hij ondernemers ‘investment ready’ voor diverse ondernemersnetwerken.

Merijn ten Thije

Investment associate

Merijn ten Thije (KplusV) is medeverantwoordelijk voor de acquisitie, beoordeling en executie van nieuwe investeringsmogelijkheden en voor de monitoring van de huidige participaties van PDENH. Merijn studeerde internationale bedrijfswetenschappen in Nederland, Spanje, Australië en China en heeft een master in Finance& Entrepreneurship. Merijn is voordat hij bij PDENH begon als ondernemer o.a. betrokken geweest bij de oprichting van The Yacht Week en is founder van het fair-trade sneakermerk SYOU, waarvoor hij in Colombia woonde.

Menno Rijnsburger

Investment analist

Menno Rijnsburger (StartGreen Capital) is medeverantwoordelijk voor de acquisitie, beoordeling en executie van nieuwe investeringsmogelijkheden en voor de monitoring van de huidige participaties van PDENH. Menno is afgestudeerd aan de TU Delft en voor zijn start bij StartGreen Capital en PDENH heeft Menno ervaring opgedaan bij Accenture Strategy en bij een startup in duurzame energie in Kenia.

Wilma van Luenen

Secretariaat

Wilma van Luenen (StartGreen Capital) verzorgt de financiële administratie van het fonds en is medeverantwoordelijk voor de backoffice. Zij is sinds het begin van StartGreen Capital werkzaam als manager Support.

Maxime Kalse

Secretariaat

Maxime Kalse (KplusV) is als secretaresse medeverantwoordelijk voor de backoffice.